ЗА МЕН

Добре дошли, търсещи себе си!
Аз съм Венета и с радост ви приветствам на моята страница!

По своята същност самата аз съм търсач на истината, което винаги ме е подтиквало да търся още и още начини да опозная себе си, а също и останалите хора. Така, по автентичен начин, се появи моят интерес към науката за душите- психологията, науката за звездите- астрологията и науката за числата- номерологията.

Психолог

Психотерапевт

Хипнотерапевт

Астролог

Номеролог

Ароматерапевт

Завършила съм бакалавърска степен по Психология и магистърска степен по Социална и организационна психология и съм член на Дружеството на психолозите в България.

Последните няколко години съм член на Българско общество по Аналитична психология „К.Г. Юнг“, където специализирам в аналитична психология и юнгианска психотерапия.

Изучавала съм хипноза и хипнотерапия в Българската асоциация по хипноза, като обучението е акредитирано от European Association of Applied Psychology.

Обучавала съм задълбочено и редица други дисциплини като астрология, номерология и ароматерапия. Смея да твърдя, че съм имала шанса да се уча от най-добрите, за което съм благодарна!

Имам над 15 годишен трудов стаж в управление на човешките ресурси в успешни международни и български компании, което ми е дало възможност да работя със специалисти на всякакви нива и в различни сфери на бизнеса.

В допълнение на всичко написано по-горе моето верую е, че ние преди всичко сме хора, после сме дъщери/синове, след това сме майки/бащи, чак след това любими/житейски партньори, после братя или сестри, сетне приятели или познати и чак накрая сме позициите, които заемаме. С две думи всеки един от нас е цяла мъглява вселена, в която понякога дори самите ние не знаем къде и какво да търсим, за да вървим напред и да се чувстваме добре. Именно заради това реших да създам проектът Ключовете на себепознанието.

Как да познаем себе си?
Какво можем да направим, за да постигнем това?

Това търсене започва с откриването на собствените възможности и граници.
Така че познаването на себе си означава, че всъщност откриваме собствените си граници и възможности. Човек, който открива себе си, открива и света.

Великият учен Сократ обяснява това със следното изречение: „Познай себе си и ще узнаеш всички тайни на боговете и на вселената“.

Ще се радвам да вървим по пътя заедно, използвайки ключовете на себепознанието!

Не се колебайте да се свържете с мен на e-mail: Veni.kiryakova@gmail.com, на телефон +359 89 777 8 444 или чрез тази платформа.

Повече за това как може да работим заедно в секцията “услуги”.